Haarkleuring

Mask

Mask haarkleuring
Het innovatieve permanente kleuringssysteem gecreëerd door Davines combineert het beste uit de wereld van de natuur, cosmetica en textiel. De haarverf biedt een buitengewoon levendige en lang houdende kleur, met een hoog verzorgend vermogen.

Century of Light

The Century of Light is biedt de mogelijkheid tot een gedeeltelijke of totale oplichting en is geschikt voor technieken uit de vrije hand en toepassingen op de hoofdhuid. De formule maakt gebruik van een reeks rijke ingrediënten en een unieke Hair Protective Booster om ervoor te zorgen dat uw haar fris en gezond wordt verlicht.

View

View is de nieuwe toon-op-toon kleurenlijn met een zure pH die het haar buitengewone glans en volheid geeft. Het is geformuleerd met respect voor het milieu, 88% tot 93% van de ingrediënten hebben een natuurlijke oorsprong en 95% tot 99% is biologisch afbreekbaar.

Haarstyling

More Inside

De More Inside-stylingproducten (texturizing sprays, pomades, waxes, pastes en serums) zijn prachtig verpakt. Dit maakt ze erg leuke cadeautjes, ook voor jezelf! De producten zorgen voor hydratatie (dit houdt het haar gezond) en geven meer textuur en stevigheid waardoor het makkelijker in model te brengen is. Je haar in model brengen was nog nooit zo fijn en gemakkelijk!

Haarverzorging

A Single Shampoo

A Single Shampoo is een dagelijkse shampoo voor alle haartypes, maakt het haar heerlijk zacht en hydrateert. De shampoo is vriendelijk voor de planeet en het haar, met 95% natuurlijke ingrediënten en een fles welke 100% recyclebaar is (gemaakt van plastic uit hernieuwbare plantaardige bronnen). De shampoo is vrij van kleurstoffen of siliconen.

Alchemic System

De producten uit de Alchemic System-lijn zijn speciaal ontwikkeld voor het onderhouden van de kleur van zowel natuurlijk als gekleurd haar. Daarnaast helpen de producten met het behoud van glans en hydrateren ze het haar op een natuurlijke wijze. Alle Alchemic System producten zijn namelijk vrij van parabenen, siliconen én sulfaten!

Essential Hair Care

De shampoo lijn ‘Essential Haircare’ is speciaal bestemd voor de dagelijks zorg van het haar dankzij anti-oxiderende en beschermende eigenschappen. De lijn bestaat uit 9 families, elke familie heeft zijn eigen eenvoudige, beschrijvende bijnaam. De bijnamen zijn afgeleid van de functie.

Liquid Spell

Liquid Spell Reinforcing Bodifying Fluid geeft het haar een zichtbare en materiële transformatie om het weer voller en vitaler te maken.
Het versterkt en verdikt de haarvezels en geeft zo het haar een voller (gerevitaliseerd), gladder en gezonder uiterlijk vanaf de eerste toepassing en kan haarschade door hitte voorkomen.

Natural Tech

Haaruitval, roos, een vette hoofdhuid en droog en beschadigd haar, de Natural Tech lijnen van Davines pakken deze problemen aan met natuurlijke producten. Voeg hier essentiële oliën aan toe en je hebt de formule van Natural Tech! De formules bevatten fytoceuticals en beschikken over uitzonderlijke ontstekingsremmende eigenschappen.

OI

De OI lijn is ontwikkeld voor iedere haar- en huidtype en bevat Roucou-olie, dit is rijk aan betacaroteen en zit vol met vitamine A. Het is haargroei bevorderend en stimuleert de aanmaak van malanine. Het beperkt celschade door veroudering en UV-straling. De OI formules worden geproduceerd met duurzame energie en verpakt in CO2 neutrale verpakkingen.

The Circle Chronicles

Uiteenlopende situaties creëren specifieke behoeften voor hoofdhuid en haar. The Circle Chronicles is de elegante benaming voor de actieve en doeltreffende lijn van verzorgende producten, boordevol natuurlijke ingrediënten en zijn verkrijgbaar in een handig en duurzaam zakformaat.

Baardverzorging

Pasta & Love
Softening Shaving Gel

Pasta & Love Softening Shaving Gel is een delicate scheergel geschikt voor alle huidtypes. Het maakt de huid heerlijk zacht en daarmee een scheerbeurt aangenaam doeltreffend. Masseer het in met de hand of kwast en merk al snel dat het verandert in een rijke en compacte schuim wat gemakkelijk smeerbaar is.

Pasta & Love
Pre-Shaving/Beard Oil

Pasta & Love Pre-Shaving & Beard Oil is een multifunctionele olie. Gebruik het bij een droge baard (verzacht en brengt je baard makkelijker in model) of om je voor te bereiden op het scheren. Omdat de olie verzacht en voedt maakt het scheren een stuk aangenamer.

Pasta & Love
Aftershave & Moisturizing Cream

Pasta & Love Aftershave & Moisturizing Cream is een hydraterende crème, werkt als aftershave maar ook als dagelijkse crème, ideaal! Het verzacht en is zeer geschikt wanner je snel last hebt van een rode huid na het scheren. Het hydrateert je huid zonder resten achter te laten.

HET VERHAAL VAN DAVINES

Davines Group is opgericht in Parma, Italië, in 1983 door de Bollati familie en begon als onderzoekslaboratorium dat haarverzorgingsproducten produceerde voor het hogere segment voor bekende wereldwijde cosmetische bedrijven. Na een decennium van verwerven van expertise, begonnen we met het creëren van ons eigen merk Davines haarverzorgingsproducten, exclusief voor salons, en in 1996 richtten we [ comfort zone ] huidverzorging voor topschoonheidssalons op.

“”DOOR SCHOONHEID DUURZAAM TE CREËREN, MOEDIGEN WE MENSEN AAN OM ZICHZELF, DE OMGEVING WAARIN ZE LEVEN EN WERKEN EN DE DINGEN WAARVAN ZE HOUDEN TE VERZORGEN.””

Vanaf het begin hebben we ons gericht op het vervaardigen van kwaliteitsproducten die wetenschappelijk samengesteld zijn en brengen wij onze onderscheidende stijl en karakter tot uitdrukking.

Onze stijl weerspiegelt onze nieuwsgierigheid en het open staan voor de wereld – verschillende culturen, gebruiken en mensen die ons echt inspireren – en ons Italiaanse perspectief van geschiedenis en kunst, design en mode, cultuur en levensstijl omdat het ons erfgoed is en wie wij zijn. We houden van dingen die eenvoud en harmonie uitstralen omdat hun schoonheid altijd modern is. En hoewel wij de trends volgen, stellen wij ons ten doel om concepten en producten te creëren die voorbestemd zijn om klassiekers te worden met hun tijdloze aantrekkingskracht.

Lees meer

@media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_9k10a { height :30px !important; } } @media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_ux6v7 { height :30px !important; } } @media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_oqggm { height :40px !important; } } @media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_eogvs { height :70px !important; } } @media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_x7s8e { height :70px !important; } } @media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_6ygpg { height :70px !important; } } @media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_vb69w { height :50px !important; } } @media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_9qq2j { height :20px !important; } } #cata_button_o2ugsi4bdb.cata-button{}#cata_button_o2ugsi4bdb.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_o2ugsi4bdb.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3} @media only screen and (max-width: 768px) {#cata_empty_space_9jwrx { height :20px !important; } }